ریشه
آموزش سئو وردپرس
سئو SEO مقالات

20 نکته طلایی در مورد سئو وردپرس و افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو

اگر قصد دارید سایت شما در موتورهای جستجو جزء نتایج صفحه اول قرار گیرد. و بدین ترتیب بتوانید مشتریان و مخاطبان زیادی را جذب نمایید، باید سئو سایت خود را غنی کنید. استفاده از وردپرس شما را به این سمت سوق می دهد، یکی از دلایلی که مردم در وهله اول وردپرس را انتخاب می کنند. آسان بودن سئو وردپرس می باشد.

اما بی شک، برای رسیدن به سطح بالایی از سئو نیاز به انجام برخی از  کارها دارید که تمام آنها در سایه تجربه و تخصص، عملی خواهد شد. در ادامه با ارائه 20 نکته کاربردی شما را در بهبود سئو در وردپرس و افزایش ترافیک سایت خود، راهنمایی خواهیم نمود.

1 ) نصب افزونه سئو وردپرس :

وردپرس به تنهایی، برخی از ویژگیهای سئو داخلی قوی را دارا می باشد. اما می توانید با استفاده از یک افزونه سئو بهینه سازی سایت خود را سرعت ببخشید. در حال حاضر چند نمونه از بهترین افزونه های سئو وردپرس، افزونه Yoast SEO و افزونه SEOPress می‌باشند.

با استفاده از یکی از این افزونه های مطرح شده می توانید هر صفحه از سایت خود را برای کلمه کلیدی موردنظر بهینه کنید. همچنین تجزیه و تحلیل هایی بر اساس آخرین به روز رسانی های الگوریتم گوگل در اختیار شما قرار می دهد.

به صورت کلی با انتخاب یکی از افزونه های سئو، در منوی مدیریت سایت خود تمام ابزارهای لازم برای سئو سایت را در اختیار خواهید داشت و می توانید به راحتی سایت خود را سئو کنید.

2) انجام تحقیقات کلمات کلیدی:

یکی از استراتژی های مهم در سئو وردپرس، تحقیق در مورد کلمات کلیدی می باشد. پیدا کردن لیستی از کلمات کلیدی و تحقیق در مورد کلمات کلیدی، مربوط به موضوع کسب و کارتان، به شما این امکان را خواهد داد تا:

. محتوایی ایجاد کنید که مخاطبان  کسب و کار شما در جستجوی آن می باشند.

. درک بهتر از نیازهای بازار بدست آورید تا بتوانید محتوای سایت خود را در آن زمینه توسعه دهید و یا در اصل سایت خود را سئو کنید.

. ترافیک واقعی برای سایت خود ایجاد کنید.

همچنین ابزارهای متنوعی در تحقیقات کلمات کلیدی، وجود دارند که کمک قابل توجهی به بهبود سئو سایت وردپرسی شما خواهند کرد. در ذیل به تعدادی از این ابزارها اشاره شده است.

3) نمایش سایت به موتورهای جستجو

در وردپرس با بکارگیری یک گزینه داخلی می توانید سایت خود را از موتورهای جستجو مخفی نگه دارید. ممکن است از یک بسته نصبی در قالب وردپرس استفاده کرده باشید و یا به هر دلیل دیگری، ممکن است این گزینه را فعال کرده باشید.

برای نمایش سایت به موتورهای جستجو در پیشخوان وردپرس به قسمت ” تنظیمات ” مراجعه کرده و مطمئن شوید که گزینه نمایش به موتورهای جستجو روشن باشد.

سئو وردپرس

سپس بر روی ذخیره تغییرات کلیک نمایید.

4 ) تنظیم ساختار پیوندهای یکتا

زمانیکه برای اولین بار، وردپرس را نصب می کنید، برگه ها و نوشته های سایت از ساختار URL، پیش فرض و متفاوتی برخوردار خواهند بود. احتمالا این ساختار پیش فرض برای سئو سایت شما مناسب نباشد.

بهترین و مطلوب ترین URL، برای موتورهای جستجو ،“نام نوشته” می باشد. با این ساختار خواهید توانست در بهبود سئو سایت وردپرسی خود پیشرفت قابل توجهی داشته باشید.

برای تنظیمات پیوندهای یکتا در پیشخوان وردپرس خود به قسمت “تنظیمات ” مراجعه کرده و گزینه نام نوشته را انتخاب نمایید.

بهبود سئو وردپرس با تغییر پرمالینک ها
بهبود سئو وردپرس با تغییر پرمالینک ها

 

توجه داشته باشید که اگر از راه اندازی سایت شما مدت زیادی می گذرد، قطعا، هنگام تغییر باید آدرس های قدیمی به آدرس های جدید ریدایرکت شوند.

اگر از افزونه های سئو (Yoast SEO و یا .SEOPress ) در وردپرس استفاده میکنید، این تغییر مسیرها به صورت خودکار انجام خواهند شد.

5 ) افزودن سایت به کنسول جستجوی گوگل:

ثبت سایت در کنسول جستجوی گوگل،از اولین کارهایی است که باید برای بهبود سئو وردپرس انجام دهید.

کنسول جستجوی گوگل نحوه فعالیت، و خطاهای سایت را به شما اعلام خواهد کرد.

6 ) نصب گوگل آنالیتیکس:

یکی دیگر از ابزارهای مفید گوگل، گوگل آنالیتیکس می باشد. گوگل آنالیتیکس، اطلاعات کاملی درمورد بازدید های سایت در اختیار شما قرار خواهد داد. پیشنهاد می شود،از این ابزار استفاده نمایید.

7 ) ساخت نقشه سایت:

برای به نمایش در آوردن بهتر وب سایت توسط موتورهای جستجو، ابتدا باید برای ساخت نقشه سایت خود اقدام نمایید. اگر در وب سایتتان از افزونه Yoast SEO یا SEOPress استفاده کنید، می توانید تنها با یک کلیک نقشه سایت را ایجاد نمایید. در ادامه مطلب نحوه ساخت نقشه سایت با هر یک از افزونه ها را توضیح خواهیم داد.

. آموزش ساخت نقشه سایت در Yoast SEO :

در پیشخوان وردپرس سایت خود به قسمت سئو » عمومی » و امکانات مراجعه کرده و در آنجا نقشه سایت را فعال کنید.

همانطور در تصویر مشاهده می کنید، یک علامت سوال در بالای صفحه وجود دارد، با کلیک بر روی آن، لینک هایی برایتان نمایش داده می شوند. در ادامه با کلیک کردن، بر روی “مشاهده نقشه سایت” می توانید نقشه سایت خود را مشاهده نمایید.

. آموزش ساخت نقشه سایت در SEOPress:

ثبت سایت مپ یا نقشه سایت یکی از اصلی ترین اقداماتی است که در بهبود سئو تکنیکال یک وبسایت صورت میگیرد. اگر برای سئو سایت خود از افزونه سئوپرس استفاده می کنید برای فعال کردن نقشه سایت خود، در پیشخوان وردپرس بر روی گزینه سئو کلیک کنید. سپس در همان بخش داشبورد، نقشه سایت تان  را فعال نمایید.

حتما بخوانید : آموزش صفر تا صد سئو تکنیکال

. ثبت نقشه سایت در کنسول جستجوی گوگل:

حالا که نقشه سایتتان را فعال کردید، باید با مراجعه به کنسول جستجوی گوگل، نقشه سایت را در آن ثبت نمایید.

به این صورت که، در منوی سمت چپ، بر روی گزینه Sitemaps کلیک کرده و در صفحه ای که برای شما باز خواهد شد، آدرس نقشه سایت خود را وارد نمایید.

سپس، بر روی گزینه Submit کلیک کنید تا نقشه سایت به درستی ثبت شود.

8 ) بهینه سازی سایت برای موبایل:

در حال حاضر یکی از مهم ترین ملاک های گوگل برای رتبه بندی سایت، بهینه سازی سایت برای دستگاه های تلفن همراه می باشد. پس اگر تا کنون از قالب وردپرس واکنشگرا استفاده نکرده اید، بهتر است در اسرع وقت نسبت به تغییر آن اقدام نمایید.

اما، قبل از انتخاب یک قالب وردپرس مناسب و پاسخگو، می توانید نحوه کار کردن سایت خود در تلفن همراه را بررسی نمایید. برای انجام این کار، کافیست تست سازگاری سایت در موبایل را باز کرده و URL سایت خود را وارد کنید.

با این تست می توانید نحوه کار سایت خود در موبایل را مشاهده نمایید. تا در صورت عدم سازگاری نکاتی را برای بهبود کیفیت به شما ارائه شود.

9 ) افزایش سرعت سایت:

یکی دیگر از مهم ترین عوامل رتبه بندی سایت در گوگل، سرعت سایت می باشد. علاوه بر اینکه گوگل بر سرعت سایت بسیار حساس می باشد، در ضمن کاربران هم در سایت هایی که سرعت پایینی دارند زمان زیادی را صرف نخواهند کرد.

افزایش سرعت سایت در وردپرس کار آسانی است، در زیر به چند مرحله مورد نیاز در این زمینه اشاره می شود، قطعا در شروع کار کمک قابل توجهی به شما خواهند کرد:

. تست سایت در جی تی متریکس:

ابتدا باید در مورد نحوه عملکرد سایت خود اطلاعاتی، بدست آورید. ابزار GTMetrix را باز کرده و سرعت سایت خود را از طریق این ابزار آزمایش و بررسی نمایید.

. میزبان خود را ارتقا دهید:

بعضی اوقات، تنظیمات اشتباه از طرف سرور می تواند باعث کندی سایت شود. به همین دلیل انتخاب میزبانی مناسب و انجام تنظیمات دقیق برای پیشبرد سایت ضروری می باشد. پیشنهاد می کنیم سایت خود را به یک شرکت میزبانی خوب بسپارید.

. استفاده از افزونه کش:

می توانید از افزونه wp rocket برای افزایش سرعت سایت خود استفاده نمایید. راکت یک افزونه ضروری وردپرس محسوب می شود.

اکثر وب سایت ها به علت افزایش سرعت 80 درصدی سایت، از این افزونه استفاده می کنند.

. بهینه سازی تصاویر:

اگر از عکس و تصاویر در سایت خود استفاده می کنید قطعا باید تصاویر  بهینه سازی شوند.

10 ) رفع لینک های شکسته:

اگر در سایت خود لینک شکسته ای داشته باشید، بی شک سبب کاهش رتبه سایت شما خواهد شد.

حتما باید آنها را پیدا کرده و نسبت به حل آن ها اقدام کنید. اگر برای سئو سایتتان از افزونه SEOPress  استفاده می کنید، می توانید اطمینان داشته باشید که این ابزار، به راحتی لینک های شکسته را در اختیار شما قرار خواهد داد.

11 ) برای هر مطلب یک کلمه کلیدی خاصی را هدف قرار دهید.

امروزه حتی اگر، روش بهینه سازی کلمات کلیدی تغییر کرده باشد، اما کلمات کلیدی، هنوز هم نقش مهمی در سئو سایت بر عهده دارند. افزونه های سئو، بی شک در قرار دادن کلمات کلیدی به شما کمک قابل توجهی خواهند کرد. همچنین، می توانند در بهبود بهینه سازی کلمات کلیدی و نیز افزایش رتبه بندی سایت شما در نتایج موتورهای جستجو، نکات مهمی را ارائه دهند.

12 ) ایجاد محتوای با کیفیت:

محتواهای با کیفیت بالا، همیشه توجه گوگل را به خود جلب می کنند. با تولید محتوای با کیفیت، سئو سایتتان پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت. اگر 10 کلمه کلیدی خود را در موتورهای جستجو، سرچ کنید و به  نتایج برتر هر یک از کلمات کلیدی دقت نمایید، به این نتیجه خواهید رسید که این محتواها، دو شرط ذیل را برآورده کرده اند:

. به طور کلی محتواهایی طولانی تر هستند. همچنین از استانداردهای بالایی نیز برخوردارند.

. هدف جستجو، از چنین محتواهایی برآورده می شود.

مطالب عالی و با کیفیتی که به صورت طولانی نوشته شوند، محتواهایی ایده آل  محسوب می شوند. اما زمانیکه نسبت به کلمه کلیدی هدف جستجو بی اطلاع باشید، نوشتن مطالب طولانی موثر نخواهند بود.

برای اینکه برداشت خوبی از کلمات کلیدی داشته باشید،و به این نکته پی ببرید که مخاطبان به دنبال چه چیزی  هستند، سؤالات زیر را از خود بپرسید:

. آیا مخاطبان به دنبال اطلاعات محصول و یا محتوایی در آن زمینه هستند؟

. آنها به دنبال چه نوع مطالبی می گردند،طولانی و یا کوتاه؟

. چرا صفحات فعلی رتبه بندی می شوند؟

. کدام سبک از محتوا به بهترین وجه پاسخگوی کلمه کلیدی خواهد بود؟

با درک بهتر کلمه کلیدی، می توانید سایت خود را در صفحه اول گوگل و نتایج اولیه موتورهای جستجو بگنجانید.

بیشتر بخوانید: ۶ تکنیک کاربردی برای نوشتن محتوای کاربر پسند

13 ) لینک سازی خارجی:

ارتباط با سایت های معتبر که محتوای با کیفیتی دارند، نه تنها به سئو سایتتان آسیب نمی رساند، بلکه می تواند به پیشبرد آن کمک نیز خواهد کرد. هنگامی که به منابع معتبر با کیفیت بالا لینک می دهید، به گوگل تثبیت خواهد شد که محتوای لینک شده مشابه مطلب شما می باشد. همچنین با ارائه محتوای عالی و اطلاعات بیشتر در مورد موضوع، به کاربران کمک چشمگیری خواهید نمود.

تمام سعی خود برای تبدیل شدن  سایتتان، به عنوان اولین انتخاب کاربران بکار بگیرید و بعبارتی سایت شما به بن بستی در اینترنت تبدیل شود. در اصل، اشتراک گذاری لینک سایت های معتبر، برای ارتباط با منابع مفید، بسیار موثر می باشد. توصیه می شود این کار را به طور منظم انجام دهید.

14 ) لینک سازی داخلی:

دقت داشته باشید، در حال نوشتن یک مقاله، هر زمان که احساس کردید یک مقاله قدیمی کاملتر و مرتبط با موضوع دارید، قطعا به آن لینک دهید.

. در ذیل مزایای لینک های داخلی منظم را با اختصار توضیح خواهیم داد:

. دسترسی به صفحات و مطالب طولانی تر برای رباتهای گوگل آسانتر است.

. کاربران خواهند توانست محتوای مرتبط و مورد نیاز خود را به راحتی بیابند. از اینرو زمان بیشتری در سایت شما سپری خواهند کرد.

. با استفاده از متن لینک، درک محتوای صفحه، توسط گوگل آسانتر خواهد شد.

15 ) بهینه سازی عنوان صفحات و مطالب:

اولین چیزی که در تولید محتوا به چشم می خورد و توجه بازدیدکننده را جلب می کند، عنوان مقاله می باشد. اگر عنوان مقاله توجه کاربران را جذب نماید، کلیک کرده و وارد سایت شما خواهند شد. در غیر اینصورت به سایت های دیگر مراجعه می کنند.

کلمه کلیدی مورد نظر خود را در عنوان مقاله جای، دهید.

عنوانی بین 60 تا 70 کاراکتر ایجاد نمایید.

عنوانی جذاب ایجاد کرده تا افراد را ترغیب به کلیک نماید.

اگر از افزونه های سئو مانند Yoast SEO استفاده می کنید. تغییر عنوان خود به مطلبی هدفمند و قابل کلیک، بسیار آسان می باشد.

همچنین اگر اطلاعات خود را در زمینه  فرمول های تولید محتوا افزایش دهید، در نوشتن عنوان های خود، همانند یک عنوان نویس مجرب عمل خواهید نمود.

16 ) بهینه سازی برچسب های عنوان:

برچسب های عنوان یا هدینگ شما، تمام ایده های خزنده در مورد محتوای شما را ارائه خواهند داد. استفاده از این برچسب ها در طول مقاله، بهینه سازی آنها برای موتورهای جستجو را در پی خواهد داشت.

به طور کلی، شما باید در هر نوشته یک برچسب H1 در نظر بگیرید و سپس از زیر عنوان های H2 ، H3 ، H4 و … استفاده نمایید.

برچسب H1 عنوان نوشته شما خواهد بود که باید سعی کنید از کلمه کلیدی در آن استفاده کنید، و توجه داشته باشید که در هر نوشته فقط یک برچسب H1 وجود دارد.

می توانید به راحتی از طریق منوی کشویی ویرایشگر وردپرس، برچسب های عنوان را اضافه کرده و مشخص نمایید.

17 ) از URL کوتاه استفاده کنید:

سعی کنید در هر مقاله، فقط کلمه کلیدی را در URL بگنجانید و از بکارگیری کلمات اضافی اجتناب نمایید.

18 ) بهینه سازی توضیحات متا:

توضیحات متا همان متنی است که در صفحه نتایج زیر عنوان قرار دارد. با توضیحات متا می توانید به کاربران اطمینان دهید که این مطلب همان چیزی است که آن را سرچ کرده اند.

توضیحات متا یک علت مستقیم رتبه بندی سایت محسوب نمی شود، اما در ترغیب کاربران برای ورود به سایت شما بسیار مهم تلقی می شود.

با رعایت نکات ذیل می توانید، بهینه سازی توضیحات متا برای کلیک، را ارتقا دهید.

. در توضیحات متا کلمه کلیدی هدف را بگنجانید. در اینصورت گوگل این کلمه کلیدی را برجسته خواهد کرد.

به توضیحات متا خود مانند یک تبلیغ بیاندیشید.

19 ) بهینه سازی تصاویر برای موتورهای جستجو:

استفاده از تصاویر در سراسر محتوا، تجربه خوب و لذت بخشی را برای کاربران به همراه خواهد داشت.  همچنین می توانید کاربران خود، را با سایت و مطالب آن درگیر کنید. سعی کنید سئو تصاویر، را در افزودن تصاویر به سایت وردپرس خود مورد توجه قرار دهید.

برای بهینه سازی تصویر، سه مولفه اصلی وجود دارد:

وقتی در سایت خود تصویری را آپلود می کنید در سمت چپ گزینه هایی برای سئو آن وجود دارد:

1 ) متن جایگزین:

در اولین تصویری که در مطالب خود مورد استفاده قرار می دهید در بخش، “متن جایگزین” کلمه کلیدی هدف را قرار دهید. و در بقیه تصاویر از کلمات کلیدی که تصویر را توصیف می کند استفاده نمایید.

2 ) عنوان:

متن عنوان توسط موتورهای جستجو خزیده نمی شود، اما در بهبود تجربه کاربر می تواند موثر واقع شود. هنگامی که کاربر روی تصویر شما حرکت کند، متن عنوان نمایش داده خواهد شد.

3 ) نام:

نام فایل تصویر می تواند به شما در رتبه بندی تصویر، در بخش جستجوی تصاویر گوگل کمک خواهد کرد. در نتیجه می تواند ترافیک بیشتری را برای سایت شما به همراه داشته باشد.

20 ) افزودن HTTPS به سایت

HTTPS به صورت رسمی یک عامل رتبه بندی سایت بشمار می رود. بنابراین سایت هایی که از HTTPS  استفاده می کنند مزیت و اولویت های ویژه ای برای رتبه بندی در گوگل خواهند داشت.

علاوه بر این سایت هایی که از HTTPS استفاده نمی کنند توسط مرورگر های مدرن مخرب شناخته می شوند و همیشه قبل از ورود کاربر به سایت، به او هشدار داده می شود.

پست های مرتبط

تاثیر تبلیغات در تجارت

ریشه

طراحی وب سایت با سرعت بالا

ریشه

اثر تبلیغات بر ذهن انسان

ریشه

دیدگاهتان را بنویسید