ریشه
اینماد چیست
طراحی سایت مقالات

اینماد چیست | و آموزش مراحل دریافت ای نماد ؟ | از سیر تا پیاز enamad

اینماد چیست ؟ | و آموزش مراحل دریافت ای نماد ؟ | از سیر تا پیاز enamad

اینماد چیست
اینماد چیست

سعی کنید خود را جای کاربرانتان قرار دهید. در این حالت می توانید دلهره های آنان را راجع به خرید آنلاین از هر وب سايتی را درک نمایید. به طور مثال آنها چگونه می توانند اعتماد داشته باشند و اطمینان کنند که سایت شما، پول آنها را هدر نخواهد داد؟ و یا در خریدی که انجام می دهند، آیا این امکان و احتمال وجود دارد که سرشان کلاه برود؟!

البته درحال حاضر در کشور ما فعالیت های فروشگاه های بزرگی مانند دیجی کالا، توانسته کم و بیش این اطمینان را برای خیلی از افراد حاصل کند. در اینجا این سوال مطرح می شود که شما چگونه می توانید اعتماد کاربرانتان را جلب نمایید؟

دریافت اینماد و اعتمادسازی برای مشتریان

بهترین راه، برای جلب اعتماد کاربران، دریافت نماد الکترونیکی و یا لوگوی اینماد است. مراحل انجام این کار بسیار ساده است و نیازی به پرداخت هزينه ندارد در حالی که امروزه برخی سایت‌ها دوره آموزشی دریافت اینماد را با قیمت بالا می‌فروشند!

از این رو، تصمیم گرفتیم تا راهنمای صفر تا صد،  مراحل دریافت لوگو نماد اعتماد الکترونیکی را به صورت رایگان در اختیار شما بگذاریم.

ابتدا از تعریف اینماد، شروع کرده و مزایای آن را برای شما روشن خواهیم نمود، و در نهایت به سراغ روش دریافت، نشان اعتماد الکترونیکی خواهیم رفت و همچنین اقدامات لازم بعد از اخذ نماد اعتماد را با شما به صورت تصویری در میان خواهیم گذاشت.

اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

 

ای نماد (E-Namad)  و یا نماد اعتماد الکترونیکی یک لوگوی نمادی است. که تنها، برای تایید صلاحیت و هویت فروشگاه‌های اینترنتی ارائه می‌شود.

در حقیقت نماد اعتماد الکترونیکی باعث می‌شود که خریداران سایت شما بتوانند به شما اعتماد کنند و خرید اینترنتی بی دغدغه ای را تجربه کنند.

لازم به ذکر است که این لوگو، منحصرا توسط توسعه تجارت الکترونیکی صادر می شود.

انواع نماد اعتماد الکترونیکی و لوگوی (E-Namad)

اعتبار و کیفیت سایت ها، به وسیله تعداد ستاره های مشخص شده در اینماد مشخص می شود.

تعداد ستاره‌های بیشتر، نشان دهنده سطح  اعتماد و کیفیت بالا و نیز عملکرد بهتر وب‌سایت است.

در زیر انواع نماد اعتماد الکترونیکی را به اختصار توضیح خواهیم داد.

نماد موقت:

نماد موقت برای سرعت بخشی به فرآیند اخذ اینماد بکار گرفته می شود و به سایت‌های فروشگاهی که حداقل معیارهای موجود را دارا می باشند، صادر می‌شود.

نماد دائم یک ستاره:

بعد از اعطای نماد موقت، فروشگاه جهت دریافت نماد دائم باید مورد بررسی قرار گیرد. کسب‌‌ و‌ کارها برای دریافت نماد دائم، باید از مجموعه‌ معیارهایی برای تایید شدن، برخوردار باشند.

که در ادامه مطلب به معیارهای مورد نیاز فروشگاه ها برای تایید نهایی خواهیم پرداخت.

نماد دائم دو ستاره:

بعد از صادر شدن نماد دائم یک ستاره، میتوانید با راه اندازی ssl سایت‌تان، نماد اعتماد الکترونیکی و یا اینماد شرکت خود را به دو ستاره تغییر دهید.

دلایل لزوم تهیه نماد اعتماد الکترونیکی ( اینماد ) برای سایت چیست؟

یکی از راه کارهای اصلی جلب اعتماد مشتریان به فروشگاه های اینترنتی، لوگوی نماد الکترونیکی می باشد.

با گرفتن  E-namad فعالیت فروشگاه اینترنتی شما قانونی می‌شود و کاربران با اطمینان و اعتماد کامل از سایت شما خرید خواهند کرد.

یکی دیگر از کارکردها و مزایای داشتن نماد اعتبار الکترونیکی، دریافت درگاه بانکی می‌باشد.

همچنین می‌توانید قراردادی با اداره پست، تحت عنوان، سیستم تحویل در محل، ببندید تا علاوه بر برخورداری از یک سیستم فروش و تحویل محصول مناسب، سرعت عمل بالایی نیز داشته باشید.

دقت کنید که بدون گرفتن E-Namad، امکان انجام هیچ یک از کارهای مزبور را به شکل قانونی نخواهید داشت.

مراحلی که برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، باید طی شود؟

به‌طور کلی می توان گفت، در مقایسه با سایر فعالیت‌های اداری، فرایند گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی، بسیار سخت نخواهد بود.

فقط کافیست مطالبی که در این مقاله آورده شده، به خوبی مطالعه نمایید تا اطلاعات جامعی در این زمینه  بدست آورید.

بیشتر بخوانید:

دیجیتال مارکتینگ

میانگین زمان دریافت E-Namad :

با توجه به اینکه، مدت زمانی صرف تأیید آدرس، شماره تماس محل فعالیت کسب‌ و کار اینترنتی و استعلام صلاحیت فردی متقاضی خواهد شد. و در صورتی که در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اعلامی از سوی کارشناسان اقدام نمایید، ظرف مدت کوتاهی، یعنی حدود هفت الی ده روز نشان اعتماد الکترونیکی دریافت خواهید کرد.

هزینه دریافت اینماد | نماد اعتماد الکترونیکی :

در گذشته هزینه هایی که برای دریافت E-Namad، پرداخت می شد شامل: 35 هزار تومان، برای دریافت بسته پستی حاوی تعهدنامه و همچنین هزینه‌های مربوط به دفتر اسناد رسمی و کپی برابر اصل شده مدارک بود.

اما این اواخر توسط مرکز توسعه تجارت، قوانین جدیدی ثبت شده است که طبق آن، باید در ابتدا و همچنین به صورت دو سال پی در پی، 175 هزار تومان جهت دریافت نماد پرداخت نمایید.

علاوه بر این یک هزینه 17 هزار تومانی نیز به طور جداگانه برای ارسال محموله پستی در نظر گرفته شده است.

آیا حضور فیزیکی برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، اجباری است؟

تا همین یکی دوسال پیش می بایست مدارک هویتی توسط خودتان و به صورت حضوری به یکی از دفاتر اسناد رسمی برده شود، تا مراحل تایید هویت‌تان انجام گیرد.

اما در قوانین جدید فقط کافی است طبق دستورالعمل‌ها، از محل کار یا منزل‌تان، موارد خواسته شده را به  صورت اینترنتی تکمیل نماید، مثل مشخصات و شماره‌های تلفن و…

بنابراین دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست.

شرایط اعطای لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی:

برای دریافت لوگوی E-Namad،  دارا بودن شرایط زیر الزاميست:

1) عرضه کالا و خدمات در وب سایت خود:

نماد اعتماد الکترونیکی تنها به سایت‌هایی تعلق می گیرد که خرید و فروش اینترنتی در آن صورت می گیرد.

لازم است بدانید، درخواست نماد اعتماد الکترونیکی باید برای هر مجموعه و یا زیر مجموعه ای که خرید و فروش در آن زمینه متمرکز است، انجام گیرد.

همچنین اگر شما، صرفاً در سایت خود درباره محصولات یا خدمات‌تان اطلاع رسانی نموده اید و فروش آنلاینی صورت نگرفته باشد و یا اینکه قصد و هدف خرید و فروش اینترنتی نداشته باشید، امکان درخواست و صدور نماد اعتماد الکترونیکی برای سایت شما وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید:

مزایای وبلاگ نویسی برای کسانی که سایت دارند!

2) درج قیمت محصولات:

یکی دیگر از شرایط اخذ E-Namad، درج مشخصات محصولات و یا خدمات قابل ارائه، از جمله قیمت و تعرفه کالای عرضه شده در سایت می باشد.

همچنین نمایش و ارائه اطلاعات خرید در قالب سبد خرید و یا پیش فاکتور الزامی می‌باشد.

3) صاحب امتیاز دامنه:

امتیاز دامنه سایت باید به نام فرد درخواست دهنده، نماد اعتماد الکترونیک باشد.

همچنین امتیاز دامنه متقاضیان حقوقی باید به نام شرکت و یا یکی از اعضای هیئت مدیره آن ثبت شده باشد.

اطلاعات صاحبان تمام دامنه ها، در سایت whois درج می شود. اگر دامنه خود را از قبل ثبت کرده اید اما اطلاعات آن را نمیدانید؛ می توانید از این سایت استفاده کنید.

کار سختی نیست!! کافی است به سایت مراجعه کنید؛ پس از ورود به سایت، در باکس جستجو آدرس دامنه سایت خودتان را وارد نمایید و روی دکمه search کلیک کنید.

4) تائید صلاحیت

برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، باید صلاحیت فردی شما از سمت پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا، تائید شود.

در حالت عادی نیازی به مراجعه حضوری نیست و نتیجه استعلام تائید صلاحیت در سامانه و پرونده “اینماد” ثبت خواهد شد و از طریق ایمیل برای شما ارسال می شود.

در صورتی که نتیجه استعلام منفی باشد، پرونده به حالت تعلیق در خواهد آمد و هویت فرد رد صلاحیت شده و وارد لیست سیاه می شود و امکان درخواست مجدد وجود نخواهد داشت.

در این شرایط، فرد رد صلاحیت شده می تواند با ورود به پنل کاربری خود درخواست بررسی مجدد صلاحیت فردی و یا به عبارتی درخواست فرجام خواهی را ثبت نماید.

برای درخواست فرجام خواهی باید به دادگاه تشکیل پرونده مراجعه نمایید. و مدارکی مثل رأی دادگاه مبنی بر برائت (تبرعه شدن از سوی دادگاه)، سند مشخص کننده اجرای حکم صادر شده توسط دادگاه، مدرکی که نشان‌دهنده مختومه شدن پرونده سوء سابقه و یا هرگونه سند دال بر رفع مشکل سوء سابقه (به جز گواهی عدم سوء پیشینه یا سجل کیفری که مورد قبول نمی‌باشند) را به همراه درخواست فرجام خواهی به ایمیل amaken@enamad.ir ارسال نمایند (البته زیاد جای نگرانی نیست چون عدم تأیید صلاحیت خیلی کم اتفاق می‌افتد).

5) حداقل سن 18سال

 

یکی دیگر از شرایط لازم برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، داشتن 18 سال تمام است. در صورتی که متقاضی کمتر از 18 سال داشته باشد، ارائه حکم رشد از دادگاه الزامی می‌باشد.

در قوانین قدیم، برای دریافت ای نماد، آقایان ملزم به ارائه کارت پایان خدمت بودند در حالی که در قوانین جدید این موضوع منتفی شده است و برای صدور اینماد وب سایت، نیازی به کارت پایان خدمت نیست.

مدارک مورد نیاز برای دریافت E-Namad:

در ادامه مدارک مورد نیاز برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی را شرح خواهیم داد:

– متقاضیان حقیقی:

. عکس مجوز فعالیت (در صورت وجود)

.  تعهدنامه شخصیت حقیقی (در ادامه مطالب، توضیحاتی را در این زمینه ارائه خواهیم داد. )

. عکس از مدارک هویتی (شناسنامه و کارت ملی و …)

. اجاره نامه یا سند ملک کسب و کار (یا منزل)

 

– متقاضیان حقوقی (تجاری/غیر تجاری)

. عکس و یا کپی آگهی روزنامه رسمی

. عکس اصل اساسنامه

. آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)

. آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت‌مدیره (در صورت وجود)

.  آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شركت (در صورت وجود)

. تعهدنامه شخصیت حقوقی (در ادامه مطالب، توضیحاتی را در این زمینه ارائه خواهیم داد. )

.  عکس از پروانه و یا مجوز فعالیت

علت ارائه تعهد نامه، برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک | اینماد چیست؟

تعهدنامه به منظور تایید رسمی قوانین جاری کشور در زمینه تعهدات صاحبان کسب و کار دیجیتال و فروشگاه‌های اینترنتی می‌باشد.

برای این کار، کافی است صفحه تعهدنامه داخل سایت را مطالعه و تیک گزینه توافق، را انتخاب نمایید.

ثبت نام و مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی| اینماد :

 

بعد از توضیحات مقدماتی و موارد ضروری، بالاخره نوبت به مرحله ثبت نام و دریافت نماد اعتماد الکترونیکی می رسد، در انجام مرحله به مرحله این کار با ما همراه شوید؛

در اولین مرحله، وارد سایت enamad شوید:

بعد از وارد شدن به سایت، صفحه زیر برای شما باز خواهد شد، گزینه «کسب و کارها» در منو را انتخاب نموده و از زیرمنو باز شده «ثبت نام و ورود به پنل کاربری» را انتخاب نمایید. در صفحه جدیدی که برایتان باز می‌شود باید روی دکمه «ایجاد حساب کاربری» کلیک کنید.

وارد سایت enamad شوید
وارد سایت enamad شوید

بعد از انتخاب گزینه ذکر شده، صفحه بالا نمایان می‌شود. در این فرم، نوع شخصیت را روی شخصیت حقیقی قرار دهید و در ادامه یک ایمیل، یک شناسه کاربری دلخواه (نام کاربری | id) و یک رمز امن (اما دقت داشته باشید حتما از حروف؛ اعداد و علامت های خاص استفاده کنید. در غیر این صورت با مشکل مواجه شوید. نمونه ای رمز مناسب: Root1300@ ) در کادرهای گفته شده وارد نمایید. در انتها هم بعد از نوشتن پاسخ سؤال پرسیده شده، تیک دو گزینه انتهایی را انتخاب نمایید.

ایجاد حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری

بعد از اتمام پر کردن فیلدها، تأیید را انتخاب نمایید. سپس برای تأیید ایمیل‌ به ایمیلتان رفته و روی لینکی که از طرف سایت enamad برای شما ارسال شده کلیک نمایید تا عضو این سایت شوید.

بعد از طی این مراحل، دوباره وارد سایت enamad شده و با انتخاب گزینه ورود، از منو کسب و کارها، وارد سایت شوید. در صورتی که تمامی این مراحل را به درستی انجام داده شود، داشبورد سایت  enamad برای شما به نمایش در خواهد آمد.

آموزش کار با داشبورد سایت اینماد | enamad:

آموزش کار با داشبورد سایت enamad:
آموزش کار با داشبورد سایت enamad:

طراحی داشبورد enamad، برخلاف اکثر سایت‌های دولتی و غیر خصوصی، کاربر پسند است و مشکل خاص در کار کردن با آن وجود ندارد.

مرحله 1)

در مرحله اول باید گزینه تکمیل اطلاعات که در تصویر نیز مشخص شده انتخاب نمایید و سپس با انتخاب “تکمیل فرم اطلاعات” صفحه ای برای شما باز خواهد شد.

بارگذاری مدارک
بارگذاری مدارک
مرحله 2)

در صفحه جدید باید اطلاعات ساده‌ای مثل نام، نام خانوادگی، محل سکونت و نیز اطلاعات تماس و … را با دقت وارد نمایید.

فراموش نکنید که شماره موبایل وارد شده، باید حتما به نام شخص متقاضی دریافت enamad باشد.

بعد از تکمیل اطلاعات خواسته شده، به سراغ “بارگذاری مدارک” در همان منو، کسب و کار داشبورد خواهیم رفت. که در تصویر پایین، عکس صفحه مورد نظر آورده شده است.

در این صفحه باید عکس هر یک از مدارکی را که خواسته شده، بارگذاری نمایید. باید توجه داشته باشید که تمامی عکس ها لزوما باید با کیفیت باشند چون در غیر اینصورت روند دریافت enamad به تاخیر خواهد افتاد.

قسمت هایی مانند کارت پایان خدمت را هم در صورت، عدم وجود خالی بگذارید و در نهایت که تمامی موارد بارگذاری شد سراغ مرحله بعدی خواهید رفت.

بارگذاری فایل ها
بارگذاری فایل ها
مرحله 3

این بار از منوی سمت راست، گزینه احراز هویت را انتخاب نمایید.

در این بخش باید با وارد کردن شماره تلفن و طبق توضیحات قبلی که راجع به شماره تلفن همراه داده باید به نام متقاضی باشد، شماره را تأیید کنید.

این روند برای تأیید شماره ثابت هم وجود دارد. بعد از تأیید، هر دو شماره به شما نمایش داده می‌شود.

(تصویر پایین)

صلاحیت شماره تلفن
صلاحیت شماره تلفن
مرحله 4)

مرحله بعد انتخاب گزینه “افزودن دامنه”، از منوی سمت راست می باشد.

در صفحه باز شده، اطلاعات خواسته شده را پر کرده و گزینه “غیر صنفی” را هم در بخش نوع فعالیت انتخاب نمایید.

افزودن دامنه
افزودن دامنه

در ادامه کمی صفحه را به پایین اسکرول کرده و در این بخش باید اطلاعاتی مثل شماره تماس کسب و کار و بقیه موارد خواسته شده را وارد کنید.

در صورتی که کسب‌و‌کارتان محل مخصوصی ندارد، از آدرس و شماره‌های منزل استفاده کنید.

در ضمن فیلد «سامانه اعتبار سنجی» را روی سامانه شهروند قرار دهید و سپس از طریق نقشه پایین صفحه، محل کسب و کار یا منزلتان را مشخص کنید.

در نهایت دکمه نارنجی رنگ (دریافت کد رهگیری آدرس پستی) را انتخاب کرده تا وارد سایت اداره پست شده و هزینه 17 هزار تومانی ارسال محموله را پرداخت نمایید. (بعد از این کار، یک بسته پستی به آدرسی که وارد کرده‌اید ارسال و صرفا تحویل خودتان یا یکی از بستگان درجه یک‌تان خواهد شد که طبق دستورات نوشته شده در بسته باید برای احراز هویت و محل، اقدام نمایید.)

دوباره به صفحه قبل برگردید، در انتهای صفحه یک نام کاربری به همراه رمز مشخص شده‌ وجود دارد.

شما باید یک اکانت عادی (خریدار) در سایتتان با همین نام و رمز بسازید تا کارشناسان اینماد بتوانند با استفاده از آن سریعا روند خرید و فروش سایت شما را تست کرده و ادامه فرآیند، یعنی صدور نماد اعتماد الکترونیکی صورت گیرد.

مرحله بعدی برای دریافت E-Namad:

مرحله بعدی برای دریافت E-Namad:
مرحله بعدی برای دریافت E-Namad:

دوباره به منوی کسب و کار داشبورد رفته و روی گزینه “تائیدیه فنی” کلیک نمایید.

در این بخش  شما باید اثبات نمایید که مدیر سایتی هستید که برای آن درخواست دریافت  enamad ثبت شده است.

راه‌های مختلفی برای احراز این موضوع وجود دارد. از جمله دریافت یک کد فعالسازی که به ایمیل سایت (info@example) ارسال می‌شود، یا قرار دادن تگ متا در بخش head سایت و… که تمامی آن‌ها با توضیحات کاملی همراه هستند. پیشنهاد ما استفاده از همین راهکار متاتگ است.

بعد از تکمیل تائیدیه فنی، در منو کسب و کار یک گزینه به نام تکمیل فرم نظر سنجی به شما نمایش داد می‌شود. البته تکمیل آن تاثیری در روند دریافت enamad نخواهد داشت و از اطلاعات این بخش صرفا برای اهداف مجموعه مرکز توسعه تجارت استفاده می‌کنند.

بررسی کارشناس:

بررسی کارشناس
بررسی کارشناس

بعد از اینکه تمامی مراحل قبلی با موفقیت پشت سر گذاشتید، باید به سراغ “وضعیت چک لیست کسب و کار”، یکی دیگر از زیر منوهای کسب و کار، بروید.

در صفحه باز شده لیستی از فعالیت‌ها و نکاتی که باید در سایت شما رعایت شوند نمایش داده می‌شود.

اگر تمامی آنها به طور کامل اجرا شده، گزینه “ارسال جهت بررسی توسط کارشناس” را انتخاب نمایید.

دقت کنید که حتی در صورت کمبود هر یک از این نکات، در سایت دریافت enamad  حداقل چند روز به تعویق خواهد افتاد.

حدود دو تا سه روز، کارشناس جواب بررسی را برای شما ارسال خواهد کرد، که در نوار بالایی داشبورد به شما نمایش داده می‌شود.

در صورت تأیید کارشناس، باید به سراغ متن تعهد نامه از طریق گزینه “مدیریت کسب و کار” بروید.

تعهد نامه
تعهد نامه

روی گزینه تعهدنامه کلیک نماید، مفاد آن را مطالعه و در نهایت تأیید را انتخاب کنید. در نهایت نوبت به پرداخت هزینه 175 هزار تومانی برای دریافت E-Namad می‌رسد.

پرداخت هزینه
پرداخت هزینه

از طریق گزینه پرداخت در صفحه باز شده، وارد صفحه درگاه بانکی شده و هزینه را پرداخت نمایید، حالا اینماد شما آماده است!

ستاره های نماد اعتماد الکترونیکی:

ستاره های نماد اعتماد الکترونیک
ستاره های نماد اعتماد الکترونیک

وضعیت ستاره های نماد اعتماد الکترونیکی در کل، یکی از حالات بی ستاره، یک ستاره، دو ستاره خواهد بود و به احتمال زیاد در ابتدای صدور enamad، به صورت بی ستاره باشد.

می‌توانید از گزینه مدیریت کسب و کار، در عکس نیز مشخص شده است، “فعال شدن نماد یک ستاره” را انتخاب کنید. حدود یک تا سه روز دیگر نماد یک ستاره شما فعال خواهد شد.

در صورتی که ssl سایتتان فعال باشد، می‌توانید در همین صفحه برای دریافت اینماد دو ستاره هم اقدام نمایید. در ادامه مطالب، توضیحات بیشتری در مورد ssl نیز ارائه خواهیم داد.

دریافت ssl:

بی شک اطلاع دارید که برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، دو ستاره باید گواهی امنیت ssl داشته باشید.

گواهی امنیت SSL چیست؟

پروتکل SSL (Socket Secur Layer)، یک استاندارد وب برای کد کردن اطلاعات بین کاربر و وب سایت است.

اطلاعاتی که توسط یک اتصال SSL مبادله می‌شوند، به صورت کد شده ارسال می‌شوند و بدین ترتیب اطلاعات از دزدیده شدن یا استراق سمع و نیز سوء استفاده محافظت خواهند شد.

به عبارتی، SSL برای شرکت‌ها و مشتریان امکان خرید و فروش امنی را فراهم می‌کند تا بتوانند با اطمینان و اعتمادی کامل اطلاعات خصوصی‌شان، مانند شماره کارت اعتباری و … را به صورت کاملا محرمانه ارسال کنند.

اقدامات لازم بعد از اخذ نماد اعتماد الکترونیکی ( اینماد ) :

دارندگان نماد اعتماد الکترونیکی، ملزم به رعایت قوانینی هستند که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد:

. آنها موظفند، محتوای متن تعهد نامه، اینماد را در طول مدت فعالیت و اعتبار e-namad خود رعایت نمایند.

. هرگونه تغییر در حیطه کسب و کارشان را در اسرع وقت به مرکز اطلاع دهند.

. به پیغام ها و اخطارهایی که توسط مرکز و یا سازمان های نظارتی ارسال گردیده (اعم از الکترونیکی و یا فیزیکی)، در کوتاه ترین زمان ممکن یعنی حداکثر طی دو روز کاری، پاسخ داده شود.

. کلیه شرایط لازم برای انجام کارهای نظارتی و دسترسی بازرسان، از تمامی اماکن و محل فعالیت را فراهم نمایند.

. اگر کسب و کار اینترنتی به مدت سه ماه و بدون داشتن عذر موجه، هیچ فعالیتی انجام ندهد و یا تعطیل باشد، در این حالت توسط مرکز دو تذکر، ارسال خواهد شد و در صورت اینکه هیچ واکنشی نشان داده نشود، اعتماد الکترونیکی باطل خواهد شد.

مدت اعتبار لوگوی E-Namad، چقدر است؟ و چگونه می توان آن را تمدید کرد؟

اعتبار، نماد اعتماد الکترونیکی دو ساله می باشد و  می بایست پیش از اتمام مهلت آن (حدود ۳ هفته از مدت اعتبار نماد اعتماد الکترونیکی باقی مانده باشد.)، اطلاعات فرم ثبت‌نامی خود را به‌روز کنید.

اگر وب‌سایت شما  تخلفی در مدت اعتبار نماد داشته باشد قطعا باید اختلافات کسب‌ و کار خود را با مصرف‌کنندگانش حل کرده باشد. تا بدین وسیله سرپیچی از قوانین مرتبط با کسب‌ و کارهای اینترنتی کشور صورت نگیرد. در این حالت تمدید نماد اعتماد، توسط کارشناسان صورت خواهد گرفت.

در غیر این صورت ممکن است نماد اعتماد الکترونیکی به مدت یک سال تمدید نگردد و به شکل معلق در آید. همچنین برای تمدید دوباره آن، باید هزینه 175 هزار تومانی را پرداخت نمایید.

چگونگی لغو و ابطال نماد اعتماد الکترونیکی | اینماد :

برای لغو ای نماد باید درخواست ابطال خود را با ذکر علت، نام صاحب امتیاز نماد اعتماد الکترونیکی و امضا، آدرس دامنه و شناسه کاربری را، در سربرگ فروشگاه یا یک برگ عادی نوشته و همراه کپی صفحه اول شناسنامه یا کارت ملی به شماره فکس 88968072 (مرکز تماس) ارسال نمایید.

بعد از باطل شدن پرونده، آدرس دامنه از لیست کسب و کارهای دارای ای نماد حذف شده و درگاه پرداخت اینترنتی نیز قطع می‌گردد.

آیا امکان تغییر دامنه بعد از دریافت E-Namad وجود دارد؟

 

متاسفانه تغییر دامنه بعد از صدور و دریافت ای نماد امکان‌پذیر نمی‌باشد، ولی این امکان وجود دارد که در پنل کاربری خود، کسب و کار جدیدی را اضافه نمایید.

تغییر شخصیت حقوقی به حقیقی و بالعکس:

به منظور تغییر شخصیت حقوقی به حقیقی و یا برعکس، باید با ارسال تیکت، درخواست تغییر را ارسال نماید.

برای این کار کافیست از منوی پشتیبانی، پنل کاربریتان به بخش ارسال تیکت رفته و از این طریق درخواست تغییر را انجام دهید.

 

جمع بندی:

به یاد داشته باشید که جلب اعتماد مشتریان‌ نیازمند صرف زمانی نسبتا طولانی است. برخی از مشتریان ممکن است با یک بار خرید، کیفیت محصولات و پشتیبانی سایت تان را تائید کنند.

اما اکثر مشتریان، ریسک‌پذیری کمتری دارند و در این موقعیت شما باید امکان و شرایط جلب اعتماد مشتریان را مهیا کنید یکی از این راه ها استفاده از لوگوی اینماد می باشد.

نماد اعتماد الکترونیکی یک برچسب اطمینان است و می‌تواند افزایش تعداد مشتریان و نیز فروش را به دنبال داشته باشد.

 

پست های مرتبط

تاثیر تبلیغات در تجارت

ریشه

طراحی وب سایت با سرعت بالا

ریشه

اثر تبلیغات بر ذهن انسان

ریشه

2 دیدگاه ها

وحید فوریه 7, 2021 at 1:33 ب.ظ

بدون شماره ثابت اطلاعات تکمیل نمیشه؟

پاسخ
ریشه فوریه 7, 2021 at 1:34 ب.ظ

نه برای اهراز هویت حتما باید شماره ثابت هم بدین

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید