ریشه
وبلاگ نویسی
بازاریابی محتوا مقالات

آموزش وبلاگ نویسی به زبان ساده

امروزه یکی دیگر از راه های متداول برای رونق بخشیدن به کسب و کار افراد و بهره مندی از مزایای آن، وبلاگ نویسی و پست های وبلاگ است.

بنابراین اگر شما نیز در اندیشه نوشتن وبلاگ هستید ما به شما اطمینان خاطر می دهیم با با آموزش صفر تا صد بلاگ نویسی شما را یاری خواهیم نمود تا با تمرین و تکرار یک وبلاگ نویس حرفه ای شوید.

میتوانید وبلاگ نویسی را مانند آموزش رانندگی در نظر بگیرید. شاید شما قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را بدانید اما نمی توانید رانندگی کنید چون که این کار مستلزم تمرین و تکرار متوالی است تا به صورت حرفه ای از پس آن بر بیایید.

به احتمال زیاد قبلا آموزش های متفاوتی از وبلاگ نویسی در دیگر وب سايت ها مشاهده کرده و نتیجه مطلوبی را بدست نیاورده باشید. ولی ما در اینجا سعی داریم تا مطالبی جامع و کامل از وبلاگ نویسی به شما ارائه دهیم.

وبلاگ نویسی چیست؟

نویسندگی می تواند به عنوان یک سرگرمی تلقی شود و شما از انجام آن لذت ببرید. اما بهتر است بدانید که نوشتن پست وبلاگ برای کسب و کارها ممکن است لذتی کمتر از نویسندگی مطالب متفرقه داشته باشد. حتی گاها می تواند تکراری و طاقت فرسا به نظر برسد. چون علاوه بر نوشتن پست وبلاگ باید نرخ تبدیل سایت را هم به شکل قابل توجهی افزایش دهد و در تحقق بخشیدن به برنامه های دیجیتال مارکتینگ موثر واقع شود.

 

پست وبلاگ به نوعی از نوشته ها اطلاق میشود که در این مطالب و نوشته ها می توانید تفکرات مربوط به موضوعی خاص، آمارها و داستان های مربوط به موضوعی را بنویسید و در وب سايت خود قرار دهید. پست های وبلاگ در بسیاری از موارد میتوانند برای شما مفید باشند.

وبلاگ نویسی یکی از روش های بازاریابی محتوا می باشد که به کمک آن میتواند ترافیک سایت خود را افزایش دهید، اعتبار کاری خود را ارتقا دهید و نسبت به انتشار اطلاعاتی که آگاهی و بهره مندی دیگران را در پی دارند بپردازید. همچنین میتوانید مشتریان بالقوه خود را به مشتریان بالفعل تبدیل کنید و به هدف نهایی خود که کسب درآمد است نائل شوید.

حتما بخوانید :

بازاریابی محتوا چیست و چگونه شما را پولدار میکند؟

امروزه تعدادی از افراد و کاربران دنیای مجازی از بلاگ ها برای اهداف متعددی استفاده می کنند. مثلا، انتقاد خود از موضوعی را به وسیله پست های وبلاگ بیان میکنند. یا نظرات خود را مینویسند، تحلیلی خاص را برای مطلبی ارائه می دهند، اطلاعاتی را درباره محصولی به نمایش می گذارند و لیستی از نتایج و یافته های صنعتگران تهیه کرده و در قالب های گوناگونی انتشار می دهند.

اهمیت وبلاگ نویسی در کسب و کار چیست؟

امروزه با افزایش مشاغل و عناوین مربوط به آن،پیدا کردن یک مجموعه از میان کسب و کارها و مشاغل برای افراد کار بسیار پیچیده ای شده است. از این رو برای اینکه بتوانید وجود خود را به دیگر کسب و کارها اثبات نمایید باید به دنبال راهی مناسب باشید . وبلاگ هر شرکت به عنوان نقطه عطف و راهی مناسب برای معرفی حرفه و صنعت خود به سایر مشاغل و همچنین افراد می باشد.

اهمیت وبلاگ نویسی
اهمیت وبلاگ نویسی

برای روشن شدن هر چه بهتر موضوع در اینجا به چند مورد از مهمترین دلایل نیاز به وبلاگ و وبلاگ نویسی اشاره میکنیم:

  1.  وبلاگ باعث می شود که مخاطبانتان اطلاعات زیادی در زمینه کسب و کار شما بدست آوردند
  2.  وبلاگ و وبلاگ نویسی بهترین وسیله برای ساخت کلمات کلیدی طولانی و نیز ایجاد ترافیک برای وب سایت ،بشمار می آید.
  3.  وبلاگ میتواند در ساخت لینک های درونی به شما کمک کند
  4.  میتوانید بازخورد مشتریان خود را از طریق وبلاگ مورد بررسی قرار دهید.
  5.  به کمک وبلاگ می توانید پایگاه داده  ایمیلتان را پایه ریزی کنید.
  6.  وبلاگ ،وظیفه و تاثیر بسزایی در معرفی محصولاتتان ایفا کند.
  7.  با نوشتن پست وبلاگ ،بهتر و سریعتر میتوانید در معرض دید شبکه های اجتماعی باشید.

البته علاوه بر موارد ذکرشده وبلاگ کمک های دیگری نیز به بهبود وضعیت اقتصادی و کسب و کارتان میکند. اگر تاکنون به فکر ایجاد وبلاگ نبوده اید ،دیر نشده و از همین امروز میتوانید به ساخت یک وبلاگ اقدام نمایید.

بلاگینگ

چه آموزش هایی برای وبلاگ نویسی مورد نیاز است؟

برای یادگیری وبلاگ نویسی، حداقل باید در چند رشته تخصصی اطلاعات پایه ای داشته باشید و در کنار آن به تمرین و تکرار نوشتن بپردازید. در اینجا به طور مختصر به چند مورد از زمینه های تخصصی می پردازیم :

دانش سئو :

هر وبلاگ نویسی باید از اطلاعات کافی در زمینه سئو برخوردار باشد تا به وسیله دانش خود بتواند محتوا و پست های خود برای موتورهای جستجو به شکل قابل قبول و بهینه ای آماده نماید.

دانش CSS, HTML, WordPress :

حتی با داشتن اطلاعات ابتدایی در زمینه های ذکر شده ، و همچنین اطلاعات پایه ای از کارکرد و کاربردهای هر یک از این مفاهیم، میتوانید کدهای ساده ای برای عملکرد و کیفیت بهتر پست های وبلاگی خود ایجاد کنید.

دانش شبکه های اجتماعی :

برخوردار بودن از دانش شبکه های اجتماعی یکی از اصول وبلاگ نویسی بشمار می آید یعنی محتوا نويسان حرفه ای کاملا واقف هستند که برای  تبلیغ وبلاگ خود در شبکه های اجتماعی باید چگونه عمل کنند.

حتما بخوانید :

8 نکته در بازاریابی شبکه های اجتماعی که باید بدانید

دانش نوشتن و داستان سرایی :

وبلاگ نویسان و محتوا کاران ، کاملا بر این مطلب واقف اند که باید برای هر موضوع،محتوای خاص آن را تولید کنند و سبک و سیاق نوشتاری خاصی را در پیش گیرند به عبارتی وبلاگ نویسان، داستان سرایان حرفه ای به حساب می آیند تا با در دست گرفتن رشته کلام ، موضوع را در زمینه های مرتبط و تا جایی که امکان دارد گسترش دهند.

مراحل آماده سازی یک وبلاگ به چه صورت است؟

برای ایجاد یک وبلاگ باید مراحل زیر را طی نمایید :

1) درک مخاطب

قبل از اینکه به نوشتن پست وبلاگی اقدام نمایید، اطمینان حاصل کنید که به طور قطع مخاطب خود را شناخته  اید،چون که با شناختی صحیح از مخاطب و پرسونای او میتوانید هدف گیری صحیح داشته باشید و طراحی و محتوای کاملی ارائه دهید.

2 ) دامنه وبلاگ خود را بسازید

برای انجام این کار ابتدا CMS خود را انتخاب نمایید. از طریق سیستم مدیریت محتوا، میتوانید محتوای دامنه وبلاگ خود را مدیریت کنید. به عنوان مثال :دامنه تان را با نام خود انتخاب کنید. www.yourname.com و یا اینکه آن را در کنار نام وب سایت خود قرار دهید blog.yoursite.com

3 ) ظاهر وبلاگتان را طراحی کنید

در اینجا نوبت به ظاهری کارپسند جذاب از وبلاگ رسیده است، با انتخاب لوگوی مناسب میتوانید ظاهری متناسب با ایده هايتان برای وبلاگ درنظر بگیرید. بخش “درباره ما” را به طور کامل بنویسید.

همچنین میتوانید از طرح های آماده نیز،طرحی مناسب با وبلاگ خود انتخاب نمایید.

4 ) اولین موضوع برای پست وبلاگ خود را انتخاب نمایید

قبل از اینکه شروع به نوشتن کنید یک موضوع مناسب برای پست وبلاگ انتخاب نمایید، سعی کنید موضوعاتی کلی را انتخاب کنید. نیازها و دغدغه های مخاطبانتان و پاسخ دادن به سوالات آنها از بهترین منابع برای انتخاب ایده و موضوع پست وبلاگ است.

برای مثال اگر حرفه شما لوله کشی باشد، در اینجا یک ایده برای پست وبلاگی که میتوانید از آن استفاده کنید، به شما پیشنهاد می شود که از دغدغه های عمومی مردم می باشد. مثال : “پنج روش برای تعمیر شیر آبی که چکه میکند”

حتما بخوانید :

راهنمای انتخاب بهترین کلمه کلیدی برای مقالات

 

5 ) عنوان های بسیار جذاب بنویسید

شما برای جذب مخاطبان خود زمان محدودی در اختیار دارید، اگر در این مدت محدود از طریق عنوان های خود فرصت جذب مخاطب را از دست بدهید ،بی شک محتوایی که تهیه نموده اید دیگر مطالعه نخواهد شد،از اینرو سعی کنید عنوان هایی با قدرت جذب بالا،انتخاب نمایید.

6 ) مقاله و پست وبلاگ خود را با مقدمه آغاز کنید

حتما سعی کنید با استفاده از مقدمه ای پربار،مخاطبان را به سمت محتوای خود جذب نمایید. اگر نتوانید نظر مخاطبان خود را جلب کنید آنها ادامه محتوا را نخواهند خواند. احساس همدردیتان با مخاطب را نشان دهید و یا با عنوان کردن حقیقت و آماری او را با موضوع درگیر کنید و یا حتی میتوانید داستان و لطیفه ای را بیان کنید.

7 )برای محتوای وبلاگتان سرفصل ایجاد کنید.

گاها به علت ازدیاد محتواها در وبلاگ ،مخاطب سردرگم میشود.برای جلوگیری از چنین امری توصیه می شود که محتواها و پست های وبلاگ را طبقه بندی و گروه بندی کنید.

8 ) نوشتن پست وبلاگ

در این مرحله، نوبت نوشتن محتواست.حالا که دیگر طرح و الگو (template ) محتوایتان آماده است به راحتی میتوانید گزینه های مورد نیاز را پر کرده و توضیحات کاملی درباره محصولات خود ارائه دهید.

9) ویرایش پست وبلاگ

بعد از نوشتن محتوا، زمان ویرایش محتواها از نظر نکات گرامری و مطالبی که نیاز  به تغییر و اصلاح  دارند هست.

چگونه برای وبلاگ خود یک متن جذاب بنویسیم

برای اینکه بتوانید پست وبلاگ با محتوا و ساختاری عالی بنویسید، لازم است شکل اجمالی پست و محتوای آن را،قبل از نوشتن، بکشید. به طور کلی مقاله های وبلاگی ساختاری به شکل زیر دارند:

  1.  عنوان اصلی
  2.  لید (laed) یا خلاصه مقاله
  3.  مقدمه
  4.  عنوان فرعی اول
  5.  ایده اصلی
  6.  عنوان فرعی دوم
  7.  ایده اصلی
  8.  عنوان بعدی
  9.  ایده اصلی
  10.  نتیجه گیری

با حفظ این ساختار و رعایت نکات دستوری و ویرایشی می توانید متن جذاب تری بنویسید. همچنین برای نوشتن پست وبلاگ نکاتی را که در زیر به آنها اشاره نموده ایم را رعایت نمایید.

  •  قبل از نوشتن پست وبلاگ، برنامه ریزی داشته باشید تا مطمئن باشید که در مورد چه موضوعی قرار است محتوایی تهیه کنید.
  •  تحقیق و بررسی های خود را تکمیل کنید.
  •  حقایق، آمار ها و وقایع را به طور دقیق چک کنید تا اطلاعات جامعی از موضوعات مورد نیازتان را استخراج کنید.
  •  عنوان جذاب و پرمعنایی بنویسید تا مخاطب را کاملا با موضوع درگیر کند. در محتوایتان به وفور از تصاویر استفاده کنید، چون تصاویر محتواها را جذاب تر میکنند
  •  پس از نوشتن پست وبلاگ، حتما محتوای خود را ویرایش و اصلاح نمایید.

روش های کسب درآمد با وبلاگ نویسی

به طور معمول با استفاده از چند روش می توانید از وبلاگ خود درآمد زایی کنید که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

1- تبلیغات بگیرید

میتوانید محصولات و  یا خدمات دیگران را با لینکی که در مطالب خود می دهید، تبلیغ کنید.

2- از سیستم همکاری در فروش استفاده کنید

یکی از روش های کسب درآمد از وبلاگ نویسی، استفاده از سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ است.

3- پست های وبلاگی اسپانسر دار بنویسید

در این حالت میتوانید پست کاملی از افرادی که میخواهند برای خدمات و محصولاتشان تبلیغ شود بنویسید و آنها را اسپانسر ویژه محتوایتان قرار دهید.

4- عضویت در وبلاگتان هزینه ای مالی داشته باشد

اگر محتوای وب سایتتان عالی باشد و مخاطب را جذب کند حتی می توانید برای ادامه استفاده از محتوا توسط مخاطبان،از آنها خواسته شود تا حق عضويت بپردازند.

5- محصولات دیجیتالی را از طریق وبلاگتان بفروشید

میتوانید محصولاتی مانند کتاب های الکترونیک و یا ایبوک ها و یا کلاس های آنلاین را از طریق وبلاگتان بفروشید.

راهکارهایی برای موفقیت وبلاگ

برای اینکه وبلاگی موفق داشته باشید و بتوانید از طریق آن درآمد زایی کنید ، قطعا باید مواردی را در نظر داشته باشید، به تعدادی از این موارد اشاره خواهیم کرد :

  •  با مطالعه بیشتر ،نویسنده فوق العاده ای خواهید شد.به عبارتی هرچه بیشتر بخوانید، بهتر خواهید نوشت.
  •  با وبلاگ خود مانند یک کسب و کار برخورد کنید.باید نیازها و دغدغه های مخاطبانتان را بشناسید و برای همه آنها راهکارهای خاصی ارائه دهید ، این راهکارها همانند محصولات و خدمات در کسب و کارها به حساب می آیند.
  •  انسجام کاری خود را حفظ نمایید. انسجام و موفقیت در گرو یکدیگر هستند.اگر به طور مرتب و منظم روی وبلاگ خود کار کنید قطعا نتیجه مطلوبی را حاصل خواهید نمود.
  •  لیست ایمیل خود را افزایش دهید. با ایمیل مارکتینگ می توانید محبوبیت وبلاگ خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهید، بنابراین تا حد امکان سعی کنید آدرس ایمیل مخاطبانتان را از آنها بخواهید.
  •  طراحی خوب سایت را دست کم نگیرید. ظاهر و الگو و طرح وب سایت خود را جذاب نمایید تا توجه مخاطبان زیادی را جلب کنید.
  •  ارزش ایجاد کنید. مخاطبان باید با خواندن وبلاگ شما ،اطلاعات جدیدی کسب کنند و این همان ارزش مورد بحث است و در این صورت قطعا موفق خواهید شد.
  •  محتوا ها و مطالب وبلاگتان خاص باشند و از محتواها و پست های تکراری و کپی شده استفاده نکنید،تا همیشه وبلاگی با مطالب خاص و مفید به مخاطبان خود ارائه دهید.
  •  سئو را یاد بگیرید.بهینه سازی مطالب برای موتورهای جستجو  به شما کمک میکند تا بتوانید در نتایج جستجو گوگل جزء اولین انتخاب های کاربران و مخاطبانتان باشید.
  •  با شبکه های اجتماعی رفیق شوید، آشنایی و استفاده از شبکه های اجتماعی باعث می شود پست وبلاگ خود را بهتر در معرض دید عموم قرار دهید.

 نتیجه گیری

هر روز جایگاه وبلاگ نویسی و حضور در شبکه های اجتماعی به مراتب بیش از پیش بالاتر می رود. برای اینکه بتوانید از حضور در شبکه های اجتماعی برای پیشبرد اهداف تبلیغاتی و اقتصادی کسب و کارتان استفاده نمایید لازم است وبلاگ صنعت و حرفه خود را راه اندازی کنید و پست های وبلاگی بی نقصی را برای معرفی بهتر خود و محصولات و کسب و کار خود ارائه دهید. به همین دلیل ما نیز در این مقاله به آموزش وبلاگ نویسی ئرداختیم و نکات ریز و درشت آن را آموزش دادیم.

پست های مرتبط

تاثیر تبلیغات در تجارت

ریشه

طراحی وب سایت با سرعت بالا

ریشه

اثر تبلیغات بر ذهن انسان

ریشه

دیدگاهتان را بنویسید