موج عملی حمایت از کسب و کارها در قالب کمپین نسیه معکوس آغاز بکار کرد
اینروزها در ایران و دیگر کشورهای جهان بصورت مداوم از کرونا صحبت میشود، ویروسی که به شدت زندگی جهانیان را تحت تاثیر قرارداده و ظاهرا باید به زندگی در کنار این ویروس عادت کرد و از طرف دیگر کارکنان خواستار موج عملی حمایت از کسب و کارها هستند.
موج عملی حمایت از کسب و کارها
در این شرایط که کسب و کارهای ایرانی با مشکلات متعددی مانند تحریم دست و پنجه نرم میکردند، بحران بزرگتری بنام کرونا باعث انحلال و تعدیل بسیاری از شرکتها و تولیدیها شده است. هرچند دولت وعده هایی در این زمینه داده ولی تجربه ثابت کرده دولت ها همیشه به لحاظ سرعت و کارایی نسبت به بحران ها و اثرات آنها عقبتر هستند.
خوشبختانه در ایران به پیروی از کشورهای دیگر طرح پیش خرید خدمات و کالاها با تخفیف، توسط بخش خصوصی بهراه افتاده و شما بطور مثال میتوانید بن خرید ۳۰۰ هزارتومانی رستوران مورد علاقه خود را با ۲۰۰ هزارتومان تهیه کنید و پس از فروکش کردن بحران کرونا در کمال آرامش از بن خرید خود لذت ببرید.
یکی از دلایلی که میتواند به اجرای موفق این کمپین کمک کند حمایت اینفلوئنسرها و رسانهها از این کمپین عام المنفعه است و امید است با راه اندازی این جریانات باز هم نقش مفید کمپینهای مردمی در بحرانها و مواقع ضروری بیش از پیش نمایان شود.
پیش از این دولت با همکاری شرکت توسکا اقدام به ثبت اطلاعات استارت آپها و شرکتهای متضرر در کووید۱۹ کرده بود که مطابق انتظار اقدام موثر و سریعی برای ایجاد گردش مالی در این مجموعهها اتفاق نیفتاد و موارد زیر برای اطمینان سازی هرچه بیشتر به مدیران استارتآپها توصیه شد:
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی توصیههایی به کسب و کارهای الکترونیکی برای فعالیت در شرایط بحرانی مقابله با ویروس کرونا ارائه شده است:
۱- کارکنان کسب و کار الکترونیکی حتی الامکان از مسافرت به شهرهای آلوده اعلام شده بهوسیله ستاد ملی مبارزه با کرونا، خودداری کنند.
۲- کسب و کارهایی که به صورت پلتفرم ارائه خدمت میکنند، موظف به کنترل نرخ کالاهای بهداشتی عرضه شده برای مقابله با ویروس هستند. این کالاها با توجه به نیاز جامعه نباید با قیمتهای نامتعارف عرضه شوند.
۳- با توجه به محدودیت کالاهای بهداشتی مقابله با ویروس، لازم است سقف معینی برای تعداد کالاهای سفارش داده شده تعریف شود و امکان ثبت سفارش برای تعداد بالایی از این اقلام وجود نداشته باشد.
۴- با وجود به اثبات نرسیدن امکان انتقال ویروس ازکالاهای وارداتی و در زمان مشخصی در انبار کسب و کار یا تأمین کننده، لازم است کسب و کارها، محیط نگهداری کالاها و انبار خود را به شکل مناسبی ضدعفونی و گندزدایی کنند.
۵- کسب و کارهایی که در قالب پلتفرم، مبادرت به عرضه کالا میکنند لازم است نظارتهای ویژه و مستمر در زمینه ارائه نشدن کالاهای تقلبی و غیربهداشتی مقابله با ویروس داشته باشند، چنانچه تخلف مشاهده شود، ضمن توقف عرضه کالای تقلبی، برخورد جدی با تأمینکننده داشته باشند.
۶- کسب و کارهای الکترونیکی لازم است دقت کافی در ارائه کالاهای بهداشتی مقابله با ویروس داشته باشند و از فروش کالاهایی که موجودی ندارند، خودداری کنند.
۷- با هدف ترویج استفاده از محصولات بهداشتی برای مقابله با ویروس و در نظر گرفتن نیازمندیهای موجود در سطح جامعه، توصیه میشود در صورت تبلیغ یک محصول بهداشتی، هزینه کمتری برای تبلیغ آن از سفارش دهنده تبلیغ در نظر گرفته شود.
۸- کسب و کار لازم است در زمان بستهبندی و ارسال بستههای سفارشی به درب منازل، نکات و توصیههای بهداشتی را رعایت کند.
بیشتر بخوانید: