گوگل در بهروزرسانی های جدید هسته الگوریتم به دنبال چیست؟
گوگل میخواهد مطمئن شود به سایتهایی رتبه میدهد که نه تنها آسیب یا ضرری به مردم نمیرسانند، بلکه به بهبود زندگی کاربرانشان کمک میکنند.
شاید برای شما این سوال ایجاد شد که چطور گوگل میتواند شاخصی مثل قابل اعتماد بودن را تشخیص دهد؟
یک مثال ساده میتواند به پیدا کردن جواب کمک کند.
کاربری در گوگل برای «بیمه عمر» جستجو میکند و روی ۳ مورد از نتایج جستجو کلیک میکند. با نگاهی به مقدمه اولین تب باز شده متوجه میشود هیچ ربطی به نیازش ندارد و آن را میبندد؛ تب دوم باز شده را تا انتها میخواند اما هنوز به جوابش نرسیده است آن را هم میبندد؛ تب سوم باز شده را تا انتها میخواند و بعد برای کسب اطلاعات بیشتر وارد چند صفحه دیگر از سایت میشود.
-
نتایج جستجو
کاربرِ مثال ما که از این محتوا را مفید تشخیص داد با دکمه به اشتراکگذاری پایین صفحه آن را برای همسرش میفرستد و در انتها هم از خدمات همین وبسایت برای بیمه عمر خود استفاده میکند.
همین کاربر در جستجوی بعدی برای کارهای بیمه خودرو هم با نگاهی به نتایج جستجو بدون وقت تلف کردن فقط صفحاتی از همان سایت موردعلاقهاش را باز میکند و به سراغ هیچ گزینۀ دیگری نمیرود.
در همین مثال ساده چندین شاخص قابل اندازهگیری توسط گوگل مثل زمان ماندگاری در صفحه، نرخ پرش، به اشتراکگذاری، تعامل و بازگشت استفاده شدند.
تا اینجای کار فقط همان شاخصهای قدیمی تا حدودی توانست به گوگل کمک کند که یک سایت موفق در کسب رضایت کاربر را تشخیص دهد اما این پایان ماجرا نیست.
-
گوگل در بهروزرسانی های جدید هسته الگوریتم به دنبال چیست؟
E-A-T یک شاخص ارزیابی مهم و جدید است که نقش مهمی در بهروزرسانی هسته مارس 2019 و بقیه آپدیتهای مرتبط دارد.
بیشتر بخوانید: