طراحي سايت با سرعت بالا تبريز
در این مقاله نکاتی وجود دارد که برای طراحی وب سایت با سرعت بالا مفید است.با رعایت این نکات می توانید افزایش بارگذاری فایل هارا در وب سایت تان را بهبود دهید و موردهایی که نباید انجام دهید را هم برایتان شرح می دهیم که سرعت بارگذاری سایت تان رو به کاهش نباشد.
موارد زیر را برای افرایش سرعت وب سایت تان انجام دهید
برنامه میزبانی (Hosting) وب خود را بهروزرسانی کنید
طراحی وب سایت با سرعت بالا,اکثر کسانی که صاحب یک وب سایت هستند به هنگام انتشار کردن سایت خود با طرح هاستینگ پایه و مشترک شروع به کار میکنند.در یک باره زمانی مشخص محتوای بار گذاری شده در سایت و ترافیک آن رو به افزایش میرود و سایت شما با سرعت خیلی کم کار میکند.این زمان ,زمان مناسبی برای به روز رسانی هاستینگ سایت تان است.با انجام ندادن این کار سایت شما به کندی کار میکند.اگر روی یک برنامه هاستینگ مشترک کار می کنید می توانید وب سایت تان را روی سرور خصوصی انتقال دهید.

استفاده از فشردهسازی Gzip
معمولا برای کاهش حجم فایل ها روی کامپیوتر حجم آنها را به صورت زیپ میکنیم.فشرده سازی فایل ها یا همان Gzip به کاهش حجم فایل های وب سایت شما کمک میکند.وقتی که روی کامپیوتر یا موبایل فایل را دانلود میکنید فایل های شما به صورت زیپ دانلود میشود و پس از دانلود از حالت فشرده خارج میشود.این کار درخواست های http را به حداقل ترین حالت ممکن میرسدو زمان پاسخ گویی آن را تا 70 درصد برای صفحه های وب کاهش میدهد.
از Caching مرورگر استفاده کنید
فایل هایی که به صورت کش شده هستند به حالت اوتوماتیک دانلود میشوند و در روی دیسک سخت مخاطبان سایت ذخیره میشوند.Caching به شما این اجازه را میدهد که فایل های استاتیک شده مثل html و فایل های جاوا یا رسانه ای و یا فایل های CSs رابرای دسترسی داشتن سریع تر به سایت ذخیره کنید. ز این رو اگر یک بازدیدکننده برای بار دوم به وبسایت شما برگردد، مرورگر مجبور نیست هر فایل را دوباره بازیابی کند و میتواند صفحه وب را سریعتر بارگذاری کند.

بهینهسازی پایگاه داده
اگر شما برای مدیریت محتوای سایت تان از ووردپرس استفاده می کنید با بهینه سازی پایگاه داده به بهبود بخشی سرعت سایت شما کمک میکند.با بهینه سازی پایگاه داده میتوانید حجم فایل های پایگاه داده را کم کنید. برای سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس، پلاگینهای خارجی نیز فضای زیادی را در بر میگیرند. گاهی اوقات شما حتی متوجه نمیشوید که پایگاه داده شما پر از rackbackها، pingbackها، بازبینی پستها و موارد زائد است. وبسایت شما با توجه به تمام این دادهها آهستهتر بارگیری میشود. از این رو، خوب است که پایگاه داده خود را به صورت منظم پس از بکآپگیری پاک کنید.
کوچک کردن فایلهای HTML، CSS و Javascript
کم کردن حجم فایل های Html و Css و Java scipt به شما این امکان را می دهد تا تمامی فایل هارا با ترکیب چند فایل دیگر کاهش بدهید.این کار باعث میشود با کاهش دادن حجم اطلاعات برای بارگیری صفحات وب شوید. علاوه بر این، به دلیل اینکه صفحه وب تعداد کمتری از فایلها را برای بارگذاری کامل نیاز دارد، تعداد کل درخواستهای HTTP نیز کاهش مییابد. هر دوی این عوامل در بارگیری سریعتر صفحات وب دخالت دارند.

بهینهسازی تصویر
بهینه سازی تصاویری که در وب سایت تان دارید سرعت بارگذاری آنها و سئو آن مهم است و باید توجه شود.وقتی تصاویر بر روی سایت بارگذاری میشود مهم است که در اندازه واقعی مورد نیاز برای سایت تان در صفحه وب تغییر دهید.استفاده از نسخه فشرده تصویر بدون آسیب رسیدن به کیفیت تصویر در سایت باعث کاهش حجم فایل و افزایش سرعت بارگیری صفحه تان شود. همچنین داشتن یک اسکریپت در وبسایت برای lazy-load تصاویر ایده خوبی است.
افزایش سرعت صفحات با ترافیک بالا
گاهی اوقات، ممکن است تمام صفحات شما دارای سرعت بالا نباشند، زیرا تصاویر و محتویاتی را نشان میدهند که بدون آنها نمیتوانید کار کنید. در این موارد، ایده خوبی است تا صفحات با ترافیک بالا را شناسایی کنید و با منتقل کردن برخی محتویات از آن صفحات به صفحات دیگر، سرعت این صفحات را افزایش دهید. مثلا، باز کردن یک پنجره چت در صفحه اصلی نیاز به اسکریپتهای خارجی دارد. انتقال گزینه چت به صفحه “تماس با ما” میتواند اطمینان حاصل کند که شما این اسکریپتها را در صفحه اصلی خود بارگیری نمیکنید و از این رو بارگذاری صفحه سریعتر میشود.

مواردی که باعث میشود سایت شما به کندی کار کند
اسکریپتهای خارجی
محتوای بزرگ Flash
نوشتن کد بد
گرافیک برای متنها
پلاگینهای اضافی