شیائومی تکنولوژی جدیدی برای کنترل وسایل هوشمند خانه معرفی کرد
اخبار دیجیتال

شیائومی تکنولوژی جدیدی برای کنترل وسایل هوشمند خانه معرفی کرد

شیائومی تکنولوژی جدیدی برای کنترل وسایل هوشمند خانه معرفی کرد

شرکت شیائومی امروز با انتشار ویدیویی، تکنولوژی جدید خود به نام Ultra Wide Band را معرفی کرده است که برای کنترل وسایل هوشمند خانه طراحی شده است.

شیائومی تکنولوژی جدیدی برای کنترل وسایل هوشمند خانه معرفی کرد
شیائومی تکنولوژی جدیدی برای کنترل وسایل هوشمند خانه معرفی کرد

شرکت شیائومی امروز از تکنولوژی جدید خود که Ultra Wide Band یا UWB نام دارد رونمایی کرد. همان‌طور که از نامش پیداست، این تکنولوژی به یک باند ارتباطی فوق‌العاده پهن با پهنای باند 522 مگاهرتزی برای انتقال اطلاعات گفته می‌شود. این شرکت چیپ UWB را به همراه مجموعه ای از آنتن‌ها روی گوشی هوشمند Mi 10 نصب کرده است.

به گفته شرکت شیائومی، این تکنولوژی به دستگاه‌ها و گوشی‌های هوشمند قابلیت درک فضایی می‌دهد که شبیه به GPS داخلی است. در واقع کاربران با استفاده از این تکنولوژی می‌توانند به تک تک وسایل هوشمند خانه متصل شوند و آن‌ها را کنترل کنند.

شرکت شیائومی برای رونمایی از این تکنولوژی جدید یک ویدیو منتشر کرده است که در آن Zeng Xuezhong مدیر بخش گوشی های هوشمند شیائومی صحبت کرده بود. او در این ویدیو نشان می‌دهد که گوشی شیائومی Mi 10 وقتی کنار هر یک از وسایل هوشمند قرار می‌گیرد، صفحه‌ای برای کنترل دستگاه روی نمایشگر گوشی ظاهر می‌شود.

در واقع با استفاده UWB لازم نیست که به هر یک از وسایل جداگانه متصل شد و این فرآیند حذف شده است. این تکنولوژی در حال حاضر برای تمام وسایل هوشمند این شرکت قابل استفاده است. این شرکت قصد دارد نحوه استفاده از آن را در آینده ساده‌تر نیز بکند. هنوز مشخص نیست که این تکنولوژی چه زمانی روی گوشی‌های هوشمند شیائومی منتشر خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

بازاریابی ربایشی

پست های مرتبط

پتنت جدید شرکت چینی؛ گوشی با هشت دوربین

Root Admin

گوشیهای اندرویدی قدیمی از سال آینده از برخی وب‌سایت‌ها پشتیبانی نخواهند کرد

Root Admin

بروزرسانی نسخه IOS 14.2 با ایموجی های جدید و کنترل بهتر Shazam

Root Admin

دیدگاهتان را بنویسید